Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zvezde rijalitija zasad bez zvezde na Bulevaru slavnih

    Ako je suditi po raspoloženju u organizaciji zaduženoj za Bulevar slavnih u Holivudu, ličnosti poput Kim Kardašijan koje su se proslavile pojavljivanjem u rijaliti programima zasad neće moći da dobiju svoju zvezdu na čuvenom pločniku.

    Fanovima koji su postavili taj zahtev odgovoreno je jednim kategoričkim „ne“ na Fejsbuk stranici organizacije, dok je predstavnica Bulevara slavnih Ana Martinez kazala da tako nešto još nije u planu.

    Nominovani moraju pre svega da ispunjavaju kriterijume Komiteta Privredne komore Holivuda, tj. da poseduju nagrade i priznanja u svetu šoubiznisa, da su se istakli humanitarnim radom yveyda na Bulevaru slavnih, i da su duže vreme aktivni u industriji zabave.

    Oni, takođe, treba da pristaju na ceremoniju, kao i da plate 30.000 dolara za postavljanje i održavanje zvezde, kazala je Martinez u izjavi za Si-En-Enu (CNN).

    Ipak, neke zvezde koje su se pojavljivale u rijaliti programima uspele su da dobiju svoju zvezdu na Bulevaru slavnih. To je slučaj sa novinarem i voditeljem „Američkog idola“ Rajanom Sikrestom čija je zvezda postavljena u čast njegove karijere na radiju.

    Bivši pevač „Blek Sabata“, Ozi Ozborn, kao i Džin Simons iz grupe KIŠ, takođe, imaju svoju zvezdu, ali ne zbog svojih rijaliti šoua već zbog bogate muzičke karijere.

    Da će se to možda uskoro promeniti, nagovestila je i sama Martinez koja kaže da se ne treba držati pravila „kao pijan plota“. „Mi samo želimo da dovedemo što je više turista u Holivud“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE