Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U seriji „Titanik“ i 40 glumaca iz Srbije

    U igranoj seriji „Titanik-krv i čelik“, čije je snimanje u italijansko-irskoj koprodukciji počelo u Kragujevcu, pojaviće se 40 glumaca iz Srbije u sporednim ulogama, izjavio je danas predstavnik producentske kuće „Work in progress“ Miodrag Stevanović.

    Prema njegovim rečima, u Kragujevcu je snimanje na nekoliko lokacija počelo 15. avgusta, a trajaće do 9. septembra. Potom se ekipa seli za Beograd, gde će nastaviti s radom do 21. setpembra, a onda idu put Dablina.

    „U Kragujevcu snimamo scene koje će se videti u gotovo svakoj epizodi, a to su scene brodogradilašta, ukrcavanja putnika na brod, scene projektnog biroa u kojima se istraživao kvalitet čelika, scene enterijera unutrašnjosti broda, kotlarnice broda…“, rekao je Stevanović.

    Snimanje serije, čiji je reditelj Pol Majer, u Kragujevcu se odvija na prostoru Kneževog arsenala i nekadašnjih „Zastavinih“ radionica, tako da će se videti Trg topolivaca, „Zastava Kamioni“, „Zastava Kovačnica“ u kojoj je, u seriji, radionica za delove za brod…

    „Pored 40 glumaca iz Srbije, na snimanju serije angažovano je 1.600 statista, od kojih su 1.200 iz Kragujevca“, rekao je Stevanović i podsetio da je priprema u Kragujevcu za snimanje serije trajala pet sedmica.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE