Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kultni filmovi za kraj Batinih dana

    Revijom kultnih filmova u kojima je nezaboravne kreacije ostvario glumac Danilo Bata Stojković sinoć je u Vrnjačkoj Banji završena manifestacija „Batini dani“ posvećena ovom legendarnom filmskom i pozorišnom glumcu.
     
    Filmovi koji su obeležili srpsku kinematografiju „Balkanski špijun“, „Maratonci…“, „Ko to tamo peva“, „Varljivo leto“ i drugi u kojima je glumio Bata Stojković, prikazani su pred brojnom publikom u Japanskom vrtu, Banjskom paviljonu, Termomineralnom kupatilu i biblioteci. 

    Idejni tvorac „Batinih dana“ i predsednik Udruženja „Prijatelji Bate Stojkovića“Nikola Džamić kaže da je ova manifestacija, ustanovljena prošle godine, u potpunosti ispunila svrhu. 

    „Raduje nas da su “Batini dani“ ovako dobro prihvaćeni od publike, jer su svi događaji u ova tri dana bili dobro posećeni. Samo na predstavi “Put oko sveta“ prikazanoj u amfitetatru koji nosi Batino ime, bilo je više od 700 gledalaca“, rekao je Tanjugu Džamić. 

    Prema njegovim rečima, posebno su bili obradovani što ih je danas posetio i ličnim prilogom Udruženje podržao ministar kulture Predrag Marković. 

    Nikola Dažamić najavljuje da će u saradnji sa pozorištima, scenaristima i rediteljima sa kojima je radio Danilo Stojković, program „Batinih dana“ narednih godina biti još bogatiji. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE