Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zvezde pevaju u Džeksonovu čast

    Pevačica Kristina Agilera, Si Lo Grin i muzički veteran Smoki Robinson nastupiće na memorijalnom konertu u čast Majkla Džeksona „Majkl zauvek“, koji će se održati u oktobru u Britaniji.
     
    Neki od braće nekadašnjeg kralja popa, takođe, će se pojaviti na sceni, kao i britanska glumica Leona Luis, Kreg Dejvid i pop bend Džej El Es (JLS), prenosi Rojters.

    Promoteri koncerta „Majkl zauvek“ najavili su da će ostala velika imena biti obaveštena kasnije za ovaj događaj koji je zakazan za 8. oktobar na stadionu u Kardifu, u Velsu.

    Koncert, koji je organizovala Džeksonova majka Ketrin i njegovi braća i sestre La Toja, Tito, Džeki i Marlon biće prikazan širom sveta u 2D i 3D formatu na određenim televizijskim stanicama i u bioskopima. Sav novac od prodaje ulaznica otićiće u humanitarne svrhe, uključujući i jedan projekat iz Los Anđelesa za borbu protiv side.

    Džeksonova braća Džermejn i Rendi odbili su da učestvuju u organizovanju ovog koncerta sve dok traje suđenje Majklovom lekaru Konradu Mareju, koji je optužen da je odgovoran zato što se pevač predozirao anestetikom propofolom, što je dovelo do njegove smrti u junu 2009. godine.

    Suđenje lekaru Konradu Mareju, nastaviće se u septembru u Los Anđelesu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE