Konkurs za novinare "Zato što volim Dunav"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konkurs za novinare “Zato što volim Dunav”

  Povodom osme godine proslave Dana Dunava u Srbiji, Republička direkcija za vode Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Coca-Cola Hellenic Srbija i kompanija Coca-Cola, uz podršku Udruženja novinara Srbije i Nezavisnog udruženja novinara Srbije organizuju konkurs za novinare “Zato što volim Dunav!”.
   
  Konkursom su obuhvaćeni svi novinski članci, TV i radio prilozi, web objave, objavljeni u medijima u periodu od 29. juna do 1. septembra 2011. godine, koji za temu imaju Dunav i aktivnosti usmerene ka promociji vode i očuvanju dunavskog ekosistema, a koje se u Srbiji organizuju u letnjem periodu.
   
  Autore priloga očekuju interesantne nagrade, kao što su putovanje u Beč i obilazak sedišta Međunarodne komisije za zaštitu reke Dunav (ICPDR), vikend izlet za pet članova redakcije u kojoj nagrađeni autor radi, a koje on sam odabere, i zaliha proizvoda iz Coca-Cola portfolia za autora i drugog člana ekipe (fotoreportera/snimatelja).
   
  Više informacija i pravila konkursa možete pronaći na www.sacuvajmodunav.rs, www.coca-colahellenic.rs i www.minpolj.gov.rs

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE