Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Laguna i Institut za transfuziju krvi promovišu serijal „Vampirska akademija“

    Povodom objavljivanja četvrte knjige „Obećanje krvi“, Rišel Mid, autorke serijala „Vampirska akademija“, Laguna u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi organizuje humanitarnu akciju davanja krvi. Akcija će se održati u sredu, 27. jula, od 18 do 20 časova na Trgu Republike gde će biti parkiran autobus.

    Svi koji tog dana odluče da budu humani, odgovorni i daju krv, i time pomognu da se prikupe potrebne količine krvi i produkata od krvi za lečenje obolelih građana na poklon će dobiti jednu od knjiga iz serijala „Vampirska akademija“.

    „Vampirska akademija“ je New York Timesov bestseler serijal, a Rišel Mid jedna je od najprodavanijih spisateljica na svetu. U svetu zasićenom vampirskim knjigama ova autorka iz Sijetla stvorila je likove koji su istovremeno jedinstveni i uverljivi.

    „Vampirska akademija“ je priča o prijateljstvu, a samo pravi najbolji prijatelj može da vas zaštiti od smrtnih neprijatelja. Rouz i Lisa, glavne junakinje ovog serijala snalaze se učeći kako da opstanu u ovom opasnom svetu. Njih dve su centar svega što se dešava u serijalu, pa tako i „ljubavne priče“ ostaju u senci njihovog odnosa. Rouz i Lisa suočiće se i sa iskušenjima zabranjene ljubavi.

    Vampiri o kojima piše Rišel Mid ni najmanje ne liče na vampire o kojima ste do sada čitali. Serijal „Vampirska akademija“ napisan je sa merom, a likovi se odlično razvijaju do te mere da ih poistovećujete sa stvarnim likovima.

    „Vampirska akademija“ sadrži šest knjiga. Laguna će objaviti sve knjige iz serijala, a do sada su izašle „Vampirska akademija“, „Promrzlina“, „Poljubac senke“, a uskoro iz štampe izlazi „Obećanje krvi“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE