Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Iz Novog Sada do Aerodroma „Nikola Tesla“ gradskim prevozom

    Gradski prevoznik Novog Sada od danas uvodi novu autobusku liniju do Aerodroma „Nikola Tesla“ u Surčinu, što do sada nema nijedan autobuski prevoznik u redu vožnje. Najavljujući ovu novinu u poslovanju na konferenciji za novinare, direktor Branislav Bogaroški je kazao da će autobus polaziti s perona MAS-a i da će karta koštati 1.000 dinara u jednom pravcu.
     
    Kako je rekao, u prodaji neće biti povratna karta do aerodroma, ali će posle festivala Egzit videti koliko je cena adekvatna. To će proceniti, naveo je, i po broju zainteresovaih putnika za novu destinaciju. Direktor je spomenuo da će se putnici do Surčina prevoziti gradskim autobusima sa ugrađenim klima uređajima i 30 sedišta i da će u njima biti dovoljno mesta za prtljag, koji se neće posebno naplaćivati.
     
    – Registrovano je osam polazaka iz Novog Sada i isto toliko iz Surčina. Prvi autobus iz Novog Sada kreće u pet časova ujutro, a poslednji iz Surčina u 21.15 – naveo je Bogaroški.
     
    Za goste festivala Egzit, predočio je direktor, na raspolaganju će biti nedeljna karta za 585 dinara za neograničen broj vožnji na svim gradskim linijama. Važnost karte počinje na dan kada je kupljena i ističe posle sedam dana. Nedeljne karte, rekao je direktor, posetioci Egzita moći će da kupe na kisocima na MAS-u kod Železničke stanice, gde će biti otvorena i menjačnica, a gostima će na usluzi biti zaposleni iz Gradskog saobrajnog preduzeća koji znaju strane jezike.
     
    – Od danas pa do 11. jula na terminalu kod Železničke stanice radiće tri šaltera u autobusu na sprat postavljenom kod lokomotive i to od 5.30 do 21.30. Kiosci na platou kod Spensa, preko puta Robne kuće „Bazar“ i kod fakulteta radiće od podneva do 20 časova – kazao je Bogaroški.
     
    Gradski prevoznik će tokom Muzičkog festivala uvesti dve nove gradske linije. Solo autobusi voziće na liniji Železnička stanica -Egzit kamp i prolaziti pored restorana „Trag“, a interval polazaka je 40 minuta tokom 24 časa.
     
    Druga linija kružiće Petrovaradinom, polaziće od Egzit kampa (plaža Oficirac) i prolaziti i pored restorana „Trag“. Autobusi će kretati svakih 20 minuta.Ukoliko bude bilo potrebno u saobraćaj će biti uključeni i novi polasci.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE