Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beer Fest i u Vrnjačkoj Banji

    Sastavi Van Gogh i Negativ, pevači Dejan Cukić i Kiki Lesendrić, uz tamburašku legendu Zvonka Bogdana, neki su od izvođača koji će nastupiti od 1. do 3. jula na Beer festu u Vrnjačkoj Banji.
     
    PR „Beogradske kulturne mreže“, Neda Kurjački, rekla je danas na konferenciji za novinare da će kao i prošle godine na prvom Beer festu u Vrnjačkoj Banji ponovo biti besplatan ulaz za posetioce stadiona „Raj“.

    Prema njenim rečima, Beer fest u Vrnjačkoj Banji ove godine deli moto „Zabava za sve“ sa matičnom manifestacijom koja će biti održana polovinom avgusta na Ušću u Beogradu.

    Prve večeri nastupiće Zvonko Bogdan, sastav iz Pule Atomsko sklonište, alternativni sastav Negativ i drugi.
     
    „Uživam u letnjim koncertima na otvorenom gde je nama najprijatnije. Biće to jedan od poslednjih koncerata na kome ćemo svirati stare pesme, jer počinjemo da radimo na novom albumu“, rekla je pevačica Negativa, Ivana Peters.

    Druge večeri 2. jula nastupaju izvođači romske muzike Ođila, trubači Dejana Petkovića i sastavi Van Gogh i Osvajači, a završne Garavi sokak, pevač Kiki Lesendrić i Piloti i pop pevač Dejan Cukić uz Spori ritam bend.

    Direktor Turističke organizacije Vrnjačke Banje, Nikica Pantović, najavio je i održavanje „Vrnjačkog karnevala“ od 10. do 17. jula, u okviru kog će prve večeri nastupiti pevačica etno muzike Bilja Krstić sa svojim Bistrikom.
     
    „Grupa Bistrik ove godine slavi 10 godina postojanja i krajem godine objavljujemo novi CD. Svirali smo svuda u svetu, a sada smo došli da prvi put sviramo u Vrnjačkoj Banji“, rekla je Krstićeva.

    U okviru karnevala 11. jula nastupaju, između ostalih, Penthaus, muzička i akrobatska grupa USB, za 12. jul je predviđen koncert sastava Stari grad, 13. jula nastupa Kerber, a završne večeri crnogorski pop pevač Bojan Marović.

    „Trudili smo se da muzički program karnevala bude, što se kaže, od Nirvane do Silvane, i od Baha do sevdaha“, rekao je Nebojša Bogićević iz TO Vrnjačke Banje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE