Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Od sutra izmena režima saobraćaja na Gazeli

    JP „Putevi Srbije“ saopštilo je danas da će u okviru radova na rehabilitaciji mosta Gazela doći do izmene režima saobraćaja i to u periodu od 13. maja (petak) u 22.00h do 16. maja (ponedeljak) u 04.00h  za saobraćaj će biti zatvorena polovina mosta Gazela u smeru od Šida ka Nišu.
    Navedeno zatvaranje je neophodno zbog izvođenja radova na betoniranju anker blokova i poprečnih nosača mosta. Tehnologija ovih radova zahteva zatvaranje polovine mosta na kojoj se izvode radovi.
    Tokom izvođenja radova celokupan saobraćaj u smeru ka Nišu odvijaće se samo u krajnjoj levoj kolovoznoj traci smera Beograd – Šid. Saobraćaj u smeru ka Šidu odvijaće se, kao i do sada, srednjom i desnom kolovoznom trakom smera Beograd – Šid.
    Takođe, za saobraćaj će biti zatvoreno isključenje sa mosta Gazela (autoput E – 75) iz smera Šida ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša ka centru. Alternativni pravac za vozila ka Topčiderskoj zvezdi i ka Ulici kneza Miloša ka centru je petlja Autokomanda i nazad ka Mostarskoj petlji.
    Za saobraćaj se zatvara i saobraćajna niša „Sava Centar“ u smeru ka Nišu. Zaustavna traka na tom delu autoputa E-75 biće otvorena samo za vozila javnog gradskog prevoza.
    Podsećamo da sve dosadašnje izmene režima saobraćaja na mostu Gazela ostaju i dalje na snazi.
    JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE