Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otklonjen kvar na dizalici, Gazela opet prohodna

    Most Gazela prohodan je za saobraćaj od 8.30 u pravcu ka centru grada (smer ka Nišu), nakon što je otklanjen kvar na dizalici, saopšteno je iz „Puteva Srbije“. Na mostu je velika frekvencija saobraćaja i mole se vozači da i dalje koriste druge mostove za prelazak iz jednog u drugi deo grada Beograda.
    Na mostu „Gazela“ u Beogradu saobraćaj je jutros bio potpuno obustavljen zbog otklanjanja kvara na dizalici.Na mostu „Gazela“ od jutros je zatvorena jedna saobraćajna traka. Javno preduzeće „Putevi Srbije“ apelovalo je jutros na sve učesnike u saobraćaju da iduća dva sata ne koriste most u pravcu ka centru grada, odnosno u smeru ka Nišu. jer će doći do zastoja u protoku saobraćaja na mostu zbog otklanjanja kvara na dizalici.
    Prema nezvaničnim informacijama, u toku protekle noći radnici su blokirali jednu saobraćajnu traku, kako bi obavili određene radove, ali se mašina pokvarila pa radnici nisu mogli da je pomere.
    Iz „Puteva Srbije“ preporučili su svim vozačima da koriste preostale beogradske mostove, a to su savetovali i iz „Žutog taksija“.
    – Ogromne su gužve na mostu, pogotovo iz pravca Novog Beograda. Vozači bi trebalo da izbegavaju ovaj pravac i da koriste alternativne mostove – kažu iz „Žutog taksija“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE