Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ruski astrolog: Biće rata na Balkanu

    Prošlog meseca neki od najpoznatijih ruskih astrologa, parapsihologa i futurista održali su redovni godišnji skup, na kojem su izneli neka, za mnoge, neverovatna predviđanja.

    Najimpresivnije prognoze izneo je Pavel Globa, jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, koji tvrdi da će pomračenja sunca ove godine doneti dosta nevolja kako Rusiji tako i ostatku sveta.

    „U periodu jednog od tri pomračenja, koliko nas čeka ove godine, doći će do oružanih sukoba na Balkanu. Takođe, teroristi će napasti dodelu Nobelove nagrade u decembru. Govoreći o globalnim sukobima, onda se to neće desiti u bliskoj budućnosti.“

    „Novi, treći svetski rat počeće za vreme ZOI 2014. godine, koje se održavaju u Sočiju.“

    Iako se ne zna u kojoj zemlji će tačno početi 3. svetski, ono što je sigurno jeste da će afričke revolucije izgubiti na značaju, a da će se revolucije proširiti centralnom Azijom. Prema mišljenu Pavela Globe, ovakvi događaji dešavaju se zbog tzv. crnog meseca, koji je zabeležen kad je NATO napao Libiju, a crni mesec je zabeležen i noć pre zemljotresa u Japanu. Prema njegovom mišljenju, ova godina će astrološki podsećati na 1939, koja je prethodila Drugom svetskom ratu.

    Govoreći o svetskoj krizi astrolozi su se saglasili da prava kriza nije ni počela:

    „Fenomen koji nazivaju svetska kriza nije kriza sama po sebi. Ovo je samo predznak prave krize koja sledi. Prava finansijska kriza pogodiće svet u bliskoj budućnosti i biće neizbežna.“

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE