Učimo od najboljih: I Obama spava samo pet sati dnevno!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Učimo od najboljih: I Obama spava samo pet sati dnevno!

  Američki predsednik Barak Obama je „noćna ptica“, a časovi koje provodi u osami su ključni za njegovo zdravlje, piše Njujork tajms (New York Times).  Ovaj časopis otkriva na koji način američki predsednik provodi svoje slobodno vreme tokom noći.

  Nakon što završi sa večerom, američki predsednik, Barak Obama, voli da se povuče u svoju kancelariju na četiri ili pet sati kako bi „sabrao“ misli, nešto pročitao ili pogledao sport na televiziji. Evo nekih zanimljivih stvari koje Obama zna da uradi tokom noći:

  1. Da pošalje mejlove svom osoblju u kasnim noćnim satima, ponekad tražeći da dođu do njegove kancelarije. To se dešava posebno kada „sređuje“ govor koji sutradan treba da održi.

  via GIPHY

  2. Svake večeri Obama pojede sedam badema za užinu. Uprkos činjenici da radi do kasno u noć, on retko pije kafu.almonds-1266848_960_720

  3. Obama voli da igra ukrštene reči sa svojim prijateljima na Ajpodu (iPod) i gleda sportske utakmice na televizoru. Ponekad zna i da pošalje imejl svome osoblju u kome ih zafrkava ako je njihov klub izgubio.

  via GIPHY

  4. Obama spava oko pet časova dnevno – obično leže nakon ponoći, a budan je pre sedam časova ujutro.

   

  Izvor: Bizlife, New York Times

  Foto: Beta, Pixabay

  Piše: A. M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE