PREMIJER SE RASPLAKAO: Političari, suze su OK (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PREMIJER SE RASPLAKAO: Političari, suze su OK (VIDEO)

  Kanadski premijer Džastin Trudo (Justin Trudeau) rasplakao se pri susretu sa sirijskim izbeglicom koji je u Kanadu došao pre godinu dana zajedno sa 35,000 svojih sunarodnika.

  Trudo je razgovarao sa Vanigom Garabedianom, doktorom iz Alepa  koji je sa svojom porodicom stigao u Kanadu 2015.godine, i koji je rekao da je „ponosan što je sada Kanađanin, ali i da će uvek biti ponosni Sirijac.“

  „Samo što vas vidim ovde je emotivan i lep osećaj za mene, iako sam sebi obećao da neću biti previše emotivan,“ rekao je Trudo sa suzama u očima.

  Kako se navodi u prilogu Kanala 4, po prvobitnim anketama 48 odsto Kanađana se slagalo sa ovakvom politikom vlade prema izbeglicama, međutim skorašnje pokazuju da je 70 odsto građana ove zemlje protiv preuzimanja 25,000 izbeglica.

  O doktorima izbeglicama svojevremeno je pričao i srpski premijer Aleksandar Vučić kada je jednom prilikom rekao da je kroz Srbiju prošao i jedan od najboljih ortopeda u svetu, koji je sada već u Americi i tamo operiše.

  “Voleo bih da smo mi to prepoznali i pozvali ga da radi u našem kliničkom centru”, rekao je u avgustu prošle godine Vučić.

  Postupak Trudoa govori još jednu stvar koja može pomoći domaćim političarima u predstojećoj predsedničkoj (a možda i parlamentarnoj) kampanji. Političari, suze su ok.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  Piše: M.M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE