"Lovom na bure" obeleženo 150 godina Jack Danielsa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Lovom na bure” obeleženo 150 godina Jack Danielsa

  U godini obeležavanja 150. godišnjice od osnivanja destilerije Jack Daniel, ljubitelji najpopularnijeg viskija na svetu, dobili su priliku da i u Srbiji doprinesu globalnoj proslavi i to na veoma originalan način- učešćem u nagradnom „lovu“ na Jack bure. Jedno od 150 buradi koja su početkom godine iz Linčburga razaslata u svet, našlo se i u Beogradu. Tim povodom je prošle nedelje putem Facebook stranice Jack Daniel’s organizovana velika potraga za nagradnim Jack buretom koje je u sebi čuvalo vrednu nagradu.

  Brojni fanovi su danima brižljivo pratili Facebook stranicu kako bi na osnovu postavljanih tragova, pitanja i zagonetki odgonetnuli tajnu lokaciju na kojoj je sakriveno Jack bure. Prošlog petka 23. septembra, više od 100 „tragača“ našlo se na prostoru nekadašnje skadarlijske pivare, a danas uzbudljive zone noćnog života glavnog grada, Cetinjske 15, nadajući se da će biti srećne ruke.

  Uz pomoć bicikala, GPS lokatora , baterijskih lampi i ostale opreme, započela je potraga za dobro sakrivenim buretom.

  Snalažljivim fanovima Jack Daniel’s-a nije bilo teško da pronađu tajnu lokaciju, pređu sve prepreke i kažu lozinku za osvajanje bureta „150 godina savršenog viskija“. Srećni pobednici lova na Jack bure koji su pokazali i veštinu i dovitljivost bili su Nemanja Bibić i Mladen Stamenković koji su osvojili unikatni Jack Daniel’s barski set i privatnu zabavu za 50 prijatelja, pod pokroviteljstvom Jack Daniel’s. Pobednicima je pripalo i pronađeno jubilarno Jack bure , izrađeno od autentičnog američkog belog hrasta.

  Proslava velikog jubileja Jack Daniel’s destilerije se nastavlja do kraja ove godine, a mnoga iznenađenja tek čekaju ljubitelje najpoznatijeg brenda viskija na svetu.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE