Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glavna urednica BIZLife magazina nominovana za SAM Nagradu za podsticaj i promociju privrednih tema

  Glavna i odgovorna urednica BIZLife magazina, Ivana Lakić, ušla je u uži izbor za Godišnju nagradu Srpske asocijacije menadžera u kategoriji SAM Nagrada za podsticaj i promociju privrednih tema.

  Nagrada se dodeljuje osobama, stručnim magazinima i portalima koji su u 2016. godini najviše doprineli promociji ekonomskih i biznis tema, dobrih privrednih praksi i tržišnog poslovanja, pri tom ispunjavajući kriterijume profesionalizma, ugleda i reputacije.

  Ivana se BIZLife timu pridružila na samom početku rada naše medijske kuće u 2011. U poslednjih nešto više od godinu dana, od kada se nalazi na poziciji glavnog i odgovornog urednika, BIZLife tim je pokrenuo aktivnu promociju preduzetničkih priča kao dobrih privrednih praksi u cilju afirmacije ovog sektora u okviru Godine preduzetništva. Takođe, poseban akcenat stavljen je i na predstavljanje uspešnih primera ICT sektora koji posluju na području Srbije, naročito start-up zajednice.

  Kroz različite teme, edukativne i informativne članke  na portalu BIZLife i u magazinu, promoviše menadžersku struku i doprinosi njenoj daljoj popularizaciji, predstavljajući uspešne menadžere, njihov način razmišljanja i metod poslovanja.

  Sa svojim timom pokrenula je i niz specijalnih izdanja u okviru BIZLife magazina koji kroz drugačiji aspekt predstavljaju izazove današnjeg poslovanja u Srbiji, a koji skreću posebnu pažnju na poboljšanje poslovne klime. Posebno se izdvaja edukativni specijal koji za cilj ima da kontinuiranom komunikacijom građane što bolje upozna sa elementarnim pojmovima i benefitima različitih finansijskih usluga.

  Tokom ovih godinu dana BIZLife je ponovo pokrenuo organizaciju konferencija koje se bave privrednim temama, a o kojima raspravljaju kreatori ekonomske politike, menadžeri kao predstavnici privrede i ekonomski stručnjaci.

  Ove godine Ivana Lakić je i član žirija za izbor “Najbolje iz Srbije”, nagrade koja promoviše domaće kompanije i brendove, ali i pruža podršku novim proizvodima i firmama u razvoju.

  Sa dobrom praksom, zajedno sa svojim timom, nastaviće i u narednom periodu, podižući svest o značaju privrede za našu zemlju. Već za narednu godinu BIZLife je postavio niz aktivnosti koje će planski svakoga meseca obrađivati po jedan segment privrede, kroz konferencije, poslovne događaje i specijalna izdanja u okviru magazina i portala.

  Sa ciljem unapređenja poslovnog okruženja za menadžere, dalje profesionalizacije menadžerske struke kao i afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, kao i za bolji život svih građana u celini, Srpska asocijacija menadžera (SAM) tradicionalno organizuje dodelu godišnjih nagrada. Na ovogodišnjoj Gala večeri SAM će ujedno obeležiti i deset godina postojanja.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE