Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Drugi multikongres Serbian Visions

  Po drugi put na našim prostorima biće održan jedini multikongres u Srbiji „Serbian Visions“, u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija) uz podršku partnera Privredne komore Srbije, tokom vikenda, 26. i 27. novembra 2016. godine u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. Serbian Visions je mesto gde država saznaje gde su problemi građana i kako ih rešiti, privreda kako doći do novih ideja i novca, a građani kako da svoj život učine boljim.

  „Serbian Visions“ na jednom mestu okuplja neprofitne, kao i druge organizacije vezane za privredu, sa ciljem jačanja uloge civilnog društva u zemlji i stvaranja povoljnijeg privrednog ambijenta. Manifestacija obuhvata širok spektar tema: ljudska prava, ekonomiju, EU integracije, bezbednost, inovacije, obrazovanje, kulturu, zaštitu životne sredine i životinja, kao i druge segmente koji čine viziju za bolju budućnost Srbije, a koje će biti predstavljene kroz 30 događaja nevladinih organizacija dnevno, 60 događaja ukupno tokom celog vikenda.

  Organizatori pozivaju sve nevladine organizacije, stručne i druge asocijacije, institute, univerzitete i fakultete i druge neprofitne organizacije da se prijave za učešće i dobiju besplatno na korišćenjserbian_visions_knappe jednu od konferencijskih sala hotela na za svoju dvočasovnu manifestaciju – predavanje, radionicu, projekciju filma, prezentaciju, diskusiju ili drugo, po izboru. S druge strane, pozivaju se građani da u što većem broju posete ovu manifestaciju  i da se aktivnije uključe u sve segmente reforme društva i privrede.

  Ulaz na multikongres je besplatan. Više informacija o manifestaciji, prijavama za učešće i aktuelne informacije pronađite na sajtu Serbian Visions-a www.serbian-visions.rs  i Facebook stranici.

  Serbian Visions u brojkama 

  • 60 dvočasovnih manifestacija tokom jednog vikenda
  • 60 učesnika: NVO, instituta, udruženja, asocijacija, univerziteta, fakulteta, stručnih asocijacija, preduzeća…
  • 60 zanimljivih tema iz oblasti: ekonomije, obrazovanja, kulture, zdravlja, zaštite životne sredine, ljudskih prava
  • 60 različitih načina predstavljanja; diskusije, forumi, prezentacije, radionice, seminari, filmske projekcije..
  • 60 i više razloga za dolazak na Serbian Visions – jedini multikongres u Srbiji

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE