Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Budi buduća verzija svoje konkurencije

  Biti korak ispred svih – tačka, to je biznis. Razlika je samo u metodama, na koji način se izdvajaš i prevazilaziš konkurenciju. U stalnoj nadgradnji svih elemenata biznisa mnogi zaboravljaju na imidž, iako, mišljenje autora teksta, to mora biti primarna stavka. Evo predloga kako da unapredite svoj imidž i ostavite konkurenciju iza sebe.

   VAŠI PARTNERI MORAJU DA „PADNU NA VAS“

  Zato demonstrirajte luksuz u svakom trenutku svog nastupa. Sedite za volan Audi A3 modela i u vožnji svojim partnerima pružite komfor u udobnim sportskim sedištima od fine kože, u kabini u kojoj klima uređaji održavaju perfektnu temperaturu. Uz zvučni sistem Bang & Olufsen sa 14 zvučnika i opcioni MMI navigacioni sistem sa funkcijom MMI touch® podignućete luksuz na viši nivo.

  POKAŽI PREFINJEN UKUS

  Pokaži da imaš oko za detalje, za vrhunski dizajn. Tvom imidžu doprineće dinamičan oblik novog A3 modela. Sa uskim Xenon plus farovima ili svetlima u LED tehnici A3 dobija sportski izgled. Sa bočne strane dominira markantna tornado linija duž rubova stakala i dinamična linija iznad pragova. Spoj sportskog i luksuznog u ovom modelu govori u prilog izgrađenom ukusu koji poseduješ.

  POKAŽI SNAGU I SIGURNOST

  Na kraju, pokaži da umeš da vladaš situacijom. Pruži sigurnu vožnju uz adaptive cruise control, uključujući i Audi pre sense pomoću kojih u uslovima gustog saobraćaja uvek držite sigurno odstojanje. Uz poomć Audi virtual cockpita imaćeš uvek informacije o uslovima vožnje što doprinosi povećanom osećaju sigurnosti. Sa motorom TDI i TFSI® novi A3 demonstrira snagu koja će svim putnicima uliti dozu adrenalina.

  I dok drugi neumorno pokušavaju da nadmaše svoje konkurente raznim metodama, ti si svojim imidžom već odradio veliki deo tog posla.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE