Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Veliko interesovanje za 23. ‘srpski Davos’

    Svega par dana pred početak i dalje vlada veliko interesovanje za 23. po redu „srpski Davos“. Na „Kopaonik Biznis Forumu“ očekuje se oko 750 učesnika, a do sada je akreditovano više od 100 predstavnika medija, što potvrđuje procene da će ovogodišnje okupljanje, koje tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, biti i najposećenije do sad.

    Tema ovogodišnjeg Foruma je „Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: Kako sanirati pukotine u sistemu“.

    U periodu od 8 – 10. marta, na novoj lokaciji, u Kongresnom centru hotela Grand na Kopaoniku, državni zvaničnici, predstavnici akademske zajednice, članovi diplomatskog kora i predstavnici korporativnog sektora razgovaraće na tri teme:

    8.mart – Ekonomske posledice nove realnosti: problem, uzroci i rešenja
    9. mart – Ažuriranje reformske agende: reforma države i restruktuiranje javnog sektora
    10.mart – Naredni koraci u sprovođenju reformi

    Forum se tradicionalno organizuke pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije, a ovogodišnji partner Foruma je MasterCard.

    Ideja vodilja Kopaonik biznis foruma je da održava i neguje saradnju između relevantnih učesnika i na taj način ponudi interaktivnu platformu u sklopu koje postoji dijalog, rasprava, razmena mišljenja i širenje znanja. Forum teži da bude istinski praznik za ekonomiste, sajam ideja, kao i svojevrsni godišnji reality check za kreatore ekonomskih politika. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE