Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvoren Aviv Park u Zrenjaninu, a uskoro i u Beogradu

    Upravo otvoreni Aviv Parka u Zrenjaninu, u koji je izraelska kompanija Aviv Arlon uložila blizu 30 miliona evra, značiće i otvaranje nekoliko stotina novih radnih mesta, a ovakav ritejl park će do kraja godine biti otvoren i u Beogradu.

    * Aviv Park u Pančevu

    To je rekao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je sa direktorom izraelske kompanije Iftahom Alonijem, svečano otvorio taj park.

    Janjić je izrazio zadovoljstvo što je ta izraelska kompanija prepoznala Zrenjanin kao grad u kom vredi realizovati vrednu investiciju i koji ima perspektivu i velike razvojne potencijale, ukazavši da je otvaranje Aviv Parka značajan korak ka novim investicijama.

    Ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi rekao je da je ovo nova stranica uspeha, a da su Srbija i Izrael prijatelji u svakom pogledu, pa i u biznisu.

    Novi ritejl park, jedan od najvećih u regionu, nalazi se na tri kilometra od centra grada, u naselju Bagljaš i prostire se na šest od ukupno deset hektara koliko je u vlasništvu izraelske kompanije Aviv Arlon.

    Do potpunog otvaranja svih radnji, imaće 22.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, u kojem će se naći vodeći domaći i međunarodni modni brendovi, ali i brojni drugi sadržaji namenjeni celoj porodici.

    Kompanija Aviv Arlon jedna je od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina. U Srbiji su prisutni od 2007. godine, a njihov prvi projekat je Aviv Park u Pančevu. Osim u Pančevu i sada u Zrenjaninu, i Beograđani će do kraja godine dobiti svoj Aviv Park u naselju Zvezdara.

    Foto: avivarlon.com

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE