Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Studentska praksa u NIS-u

    NIS je pokrenuo novi ciklus programa „Studentska praksa“ koji pruža priliku najboljim studentima da svoja prva praktična iskustva steknu u dinamičnom i internacionalnom okruženju u kompaniji.

    Program „Studentska praksa“ namenjen je studentima treće, četvrte i pete godine studija, traje do tri meseca, a rok za prijavu zainteresovanih je 4. jun 2015. godine. 

    Ova praksa se organizuje svake godine, u letnjim mesecima, za studente završnih godina obrazovnih ustanova Republike Srbije i međunarodnih akreditovanih obrazovnih institucija. Uz konstantan nadzor svojih mentora, stotinak studenata svake godine dobije priliku da u našoj kompaniji napravi prve korake u svom profesionalnom razvoju. Ovi mladi ljudi svojim idejama i novim pristupom poslovanju doprinose kompaniji, dok oni sami od iskusnijih kolega imaju priliku da dobiju dragocene savete za dalji razvoj karijere.

    Svi zainteresovani mogu da se prijave na konkurs preko NIS-ovog sajta, na linku: http://posao.nis.rs/prijava/studentska-praksa-2015.

    Foto: nis.eu

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE