Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hrana za dušu Minje Miletić: Smisao rađa sreću

    Pored posla i svakog ’Novog dana’ na televiziji N1, pažnja Minje Miletić, definitivno je okupirana dolaskom proleća i sunca. Po prirodi je meteoropata pa su sunce, kiša i sneg bitne odrednice njenog raspoloženja, te na iste gleda sa dosta poštovanja.

    Kako počinje vaš novi dan?

    Ustajanje u pet sati, sledi ispijanje kafe ne bi li koncentracija dosegla svoj maksimum u kratkom roku, odmah zatim sedam za kompjuter, prelistavam dnevnu štampu i pripremam pitanja za gosta sa kojim komentarišem glavne i zanimljive naslove. Zatim spremanje, odlazak na televiziju, šminkanje, feniranje, oblačenje, još jednom provera da li je sve pripremljeno i onda sledi: Dobro jutro, dobrodošli u ’Novi dan’. 

    Sa kim biste voleli da započnete svoj radni dan?

    Srećna sam i zadovljna, jer radni dan započinjem i delim sa ljudima i kolegama koje zaista cenim i poštujem. Svi zajedno smo odličan tim koga karakteriše fuzija sličnosti i različitosti, a sve to rezultira obiljem kreativnosti koja se, sigurna sam, vidi u okviru našeg ’Novog dana’.

    Šta bi bilo da nema televizije?

    Ne bi bilo pravovremenih, pouzdanih, objektivnih i konciznih informacija i vesti sa kojim raspolaže N1 televizija.

    Vaša tri velika NE i tri velika DA?

    NE medicini – DA televiziji, NE lošim mislima – DA zdravom životu i zdravim mislima, NE poluprijateljstvima – DA iskrenosti i lojalosti. 

    Šta je za vas uspeh?

    Uspeh je imati smisao u životu, jer smisao rađa sreću, a nema većeg životnog uspeha kada ste zadovoljni. Moj smisao su moja porodica, posao i prijatelji. 

    Ko je vaš najveći kritičar?

    Roditelji su mi najveći kritičari, neki put mi se ćini da umeju da preteraju u svojim sugestijama, ali sam sigurna da nema lažnog laskanja i skrivenih misli. Dobro barataju pohvalama, ali i kritikama, i zahvalna sam im na tome. 

    Šta najviše cenite kod prijatelja?

    Odanost. To je osobina koja se najteže stiče i najlakše gubi. Svi smo skloni životnim izazovima i iskušenjima koje mogu da nas bace u 'blato', ali ko odoli tome – e, njega najviše cenim.

    Ono što se ne sme propustiti u Beogradu?

    Energija se ne sme, ali i ne može propustiti. Možda je već izlišna priča o duhu Beograda i Beograđana, ali to je nešto pred čime oči ne mogu da se zatvore. Volim i uživam u šetnji i restoranima na pristaništu, nezamenljivi su mi trotoari u Njegoševoj ulici i zvuk zvona Hrama Svetog Save.

    Najradije biste sebi pokolonili?

    Mogućnost da drugima poklonim sve što poželim.

    Ko vam uvek vrati osmeh na lice?

    Moja sestričina Una. Kada je vidim tako slatku, plavu, sa očima kao dva bisera, veselu i uvek nasmejanu, to je ono što mi neminovno vrati osmeh na lice. Puna je života, radoznala i tek upoznaje ovaj svet, a ja se trudim da joj u tome pomognem.

    Hrana za vašu dušu?

    Hrana za moju dušu je ljubav!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE