Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ICT Hub edukuje mlade preduzetnike

    Biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo u Srbiji (ICT Hub) poziva zainteresovane preduzetnike, da u četvrtak, 26. februara, učestvuju na prvom edukativnom sastanku o kreiranju i plasiranju proizvoda na tržište.

    Kako je saopšteno, plan je da se stručne radionice i predavanja (MeetUp), koje su namenjene mladim preduzetnicima, održavaju jednom mesečno, u cilju edukacije o značaju tehnološkog preduzetništva.

    Učešće na "ICT Hub MeetUp" je besplatno, a zainteresovani učesnici treba da popune prijavu na linku
    http://www.meetup.com/ICT-Hub-Meetup/, a sastanak će se održati u prostorijama ICT Hub u Naučno-tehnološkom parku Zvezdara.

    Predavanja će u četvrtak otvoriti ekspert za digitalno bankarstvo Sberbanke i jedan od mentora ICT Huba Janko Milunović, koji ima višegodišnje iskustvo u međunarodnim korporacijama i u razvoju startapa u Srbiji.

    Jedna od tema o kojoj će biti reči je kreiranje poslovne "go2market strategije" u cilju određivanja najboljeg pristupa za ulazak na nova tržišta.

    ICT Hub je otvoren je prošle godine u Beogradu, sa ciljem da podstakne tehnološko preduzetništvo među mladima u Srbiji, tako što im pruža šansu da pokrenu svoj biznis i ubrzaju prelazak iz "start up" faze u fazu rasta.

    Osnivači i investitori su DNA Communications i Orion telekom, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE