Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Da li ste dobar kandidat za MBA programe?

    COTRUGLI Business School dodeljuje 12 stipendija za E/MBA programe najboljim menadžerima Srbije, u vrednosti preko 115,000 evra. Prijave traju do 20. marta 2015, a možete se prijaviti ovde.

    Radno iskustvo polaznika i raznolikost poslovnih područja iz kojih dolaze igraju važnu ulogu na MBA programima. Tipična grupa sastoji se od polaznika sa radnim iskustvom, koji dolaze sa različitih tržišta i sektora. U nastavku donosimo odgovor na pitanje da li ste dobar kandidat za MBA programe?

    Radno iskustvo – Budući da se MBA program oslanja na iskustvo polaznika, relevantno radno iskustvo je važan faktor pri upisnom procesu kao i uspehu na samom MBA programu. Obično je reč o polaznicima sa značajnim manadžerskim odgovornostima koji imaju priliku da odmah primene znanja i veštine razvijene u toku predavanja.

    Radna okolina  – Suprotno od popularnog mišljenja, ekonomisti čine samo deo grupe polaznika (30%). Veliku vrednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci, itd.

    Karijerni ciljevi – Važno je da se unapred definiše kako će polaznik iskoristiti znanja i veštine naučene na MBA programu u daljem razvoju svoje karijere. Savetodavni tim COTRUGLI Business School će Vam pomoći  da uskladite svoje ciljeve sa odgovarajućim MBA programom.

    Motivacija i karakter – MBA polaznici poseduju energiju i ambiciju koja ih izdvaja iz mase. Tipični MBA polaznik je samoinicijativan i ambiciozan pojedinac čiji je izazov da podeli vodeće odgovornosti u grupi i timskim projektima.

    Osim formalnih uslova, važno je čuti i iskustva iz prve ruke. Evo kako je MBA program uticao na poslovni i lični razvoj COTRUGLI polaznika:

    Poverenje je ključni element za mene kao konsultanta i potrebno mi je da kontinuirano demonstriram izvrsnost i kvaliet u svemu što radim. COTRUGLI mi je pomogao da poboljšam profesionalne, lične i funkcionalne veštine i omogućio mi je da uvek spremno dočekam nove poslovne izazove.
    Marko Mandić, Certius Team, Vlasnik

    COTRUGLI je jedna velika mreža znanja, iskustava, ideja i pozitivne energije iz svih industrija i svih zemalja regiona. Ovde sam stekla značajne poslovne kontakte i prijatelje za život koji su tu za savet i pomoć kad god je potrebno.
    Jovana Ivanović, Coca-Coca Hellenic, Organizational Culture Supervisor

    Usvajanje novih poslovnih veština, širi i dublji opseg poznavanja biznisa, omogućio mi je aktivno učestvovanje u donošenju odluka i procesu planiranja na rukovodećem nivou.
    Srboljub Marković, Opportunity Bank JSC, Alternative Distribution Channels Manager

    Znanja i veštine koje sam stekla kroz COTRUGLI module su se odrazila na brže i efikasnije donošenje i sprovođenje odluka.
    Jelena Stojanov, Oktal Pharma Belgrade, Product Manager
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE