Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi direktori EDB i Kostolca

    Novi direktor Elektrodistribucije Beograd je Slobodanka Krčevinac, a prvi čovek preduzeća Termoelektrane – kopovi Kostolac je Goran Horvat, saopštila je Elektroprivreda Srbije.

    Nove direktore postavio je Odbor izvršnih direktora EPS, koji pored predsedavajućeg Aleksandra Obradovića, čini sedam direktora, koje je prošle nedelje imenovao Nadzorni odbor elelektroprivrede.

    Odbor izvršnih direktora Elektroprivrede Srbije za novog direktora Elektrodistribucija Beograd (EDB) izabrao Slobodanku Krčevinac, a za direktora preduzeća Termoelektrane – kopovi Kostolac Gorana Horvata, saopštio je EPS.

    Slobodanka Krčevinac je završila Ekonomski fakultet u Beogradu. U EPS je od 2009. godine i bila je izvršni direktor za strateško planiranje, savetnik u Direkciji za unapređenje poslovnog sistema, a od juna 2014. godine direktor Direkcije za distribuciju električne energije.

    Dosadašnji direktor EDB Zoran Rajović je od prošle nedelje na dužnosti izvršnog direktora EPS za distribuciju i upravljanje distributivnim sistemima.

    Goran Horvat je završio Rudarsko-geološki fakultet u Beogradu. Ceo radni vek je zaposlen u TE-KO Kostolac. On je na mestu čelnog čoveka tog preduzeća nasledio Dragana Jovanovića, koji je sada u EPS izvršni direktor za proizvodnju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE