Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Google najpoželjniji poslodavac u SAD

    Američki portal Glassdoor objavio je godišnju listu najpoželjnijih američkih kompanija za rad u 2015. godini, zasnovanu na komentarima zaposlenih u firmama sa preko 1.000 radnika.

    Od zaposlenih je zatraženo da koristeći skalu od pet tačaka ocene koliko su zadovoljni platama, beneficijama, mogućnostima napredovanja, celokupnom korporativnom kulturom, ali i koliko posao utiče na njihovu životnu razvnotežu, piše Forbes.

    Na osnovu njihovih odgovora, sačinjena je lista najboljih američkih kompanija, na kojoj je internet pretraživač Google zauzeo prvu poziciju, zahvaljujući visokoj brizi od radnicima i uslovima rada.

    Na drugom mestu je americka kompanija Bain&Company, koja se bavi savetovanjem i nudi zaposlenima vrhunske usluge. Treću poziciju je zauzela kompanija Nestle Purina Petcare koja proizvodi i prodaje hranu za životinje, a u kojoj su, prema ocenama zaposlenih, radna mesta stabilna i okruženje prijateljsko.

    Za Nestleom sledi multinacionalna kompanija F5 Network, specializovana za razvoj i isporuku mrežne tehnologije, zatim savetnička kompanija Boston Consulting, energetska korporacija Chevron , kompanija H-E-B (specijalizovana za prodaju), In-N-Out (jedan od najvećih lanaca restorana brze hrane u SAD), McKinsey & Company i Klinika Majo.

    Među kompanijama koje osim o finansijskoj dobiti i prestižu i te kako brinu o zadovoljstvu zaposlenih su i Proctor & Gamble, Facebook, Qualcomm, Southwest Airlines, Adobe, Striker, Metworks.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE