Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pametni telefon i lični asistent za 11.000 funti

    Pametni telefon koji je u saradnji s Bentleyjem, lansirala britanska kompanija Vertu, košta 10.700 funti, koliko vredi 20 iPhone 6 uređaja na britanskom tržištu, a izdvaja ga to što se ponaša kao "ekskluzivni asistent" svom vlasniku.

    Iako "tehnološki ne odskaču" od drugih sličnih pametnih telefona, ono što ih čini posebnim je to što su svi ručno rađeni i imaju potpis autora unutar uređaja.

    Ono što ih takođe odlikuje je specifičan dizajn, kao i prepoznatljivi dijamantni logotip Bentleyja. Uređaj je jednostavno nazvan "Vertu za Bentley", spolja je obložen kožom, a u njegovoj izradi je korišćen titanijum.

    Iako njegov spoljni dizajn nije za svačiji ukus, prethodna verzija telefona jako se dobro prodavala na ruskom i azijskom tržištu i Bliskom Istoku.

    Ali, njegova najveća prednost ne leži u luksuznom dizajnu, već u "ekskluzivnim uslugama ličnog asistenta", koje ovaj telefon pruža.

    Naime, ukoliko vlasnik uređaja poželi karte za već rasprodati koncert ili rezervaciju u najpopularnijem restoranu, osoblje Vertua tvrdi da takve zahteve može lako da ostvari, prenosi Telegraph.

    Upravo mogućnost da zaposleni Vertua obavljaju usluge ličnog asistenta za vlasnike uređaja, opravdava njegovu pozamašnu cenu. Osoblje Vertua takođe na zahtev vlasnika uređaja, može kupovati poklone za njegove prijatelje i rodbinu ili organizovati zabave za različite prigode.

    Vlasnik mobitela s osobljem Vertua, zadatke dogovara putem jednostavnog chata, ali ih takođe može i nazvati.

    Inače, "Vertu za Bentley" je Android sa 64 GB memorije i s procesorom od 2,3 Ghz i ako se izuzmu usluge osoblja Vertua za korisnike i luksuzni dizajn telefona, u pitanju je običan pametni telefon, koji tehnološki nije ništa bolji od jednog Samsung Galaxy S5.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE