Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Cloud događaji u gradovima Srbije

    Savremeno poslovanje zahteva prilagođavanje telekomunikacionih i IT rešenja korisničkim potrebama i aktuelnom ekonomskom trenutku.

    Fleksibilnost i kvalitet pruženih usluga uz istovremenu mogućnost uštede ključni su korisnički zahtevi upućeni telekomunikacionim operatorima.

    Stoga je kompanija Telekom Srbija posvetila mesec septembar približavanju usluge Cloud kao podrške poslovanju, partnerima i privrednicima koji posluju na našem tržištu. Prezentacijom i testiranjem usluge u četiri grada Srbije, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu, dodatno su prikazane prednosti koje napredna Cloud tehnologija donosi poslovnom svetu. Zahvaljujući novim rešenjima koje Cloud usluga nudi, kompleksna IT rešenja dostupna su svima na korišćenje bez početnih ulaganja u infrastrukturu i uz najviše sigurnosne standarde koje garantuje Telekom Srbija.   

    Više od trista privrednika i IT stručnjaka imalo je priliku da na licu mesta testira Clud ponudu, pita i sazna sve o ovoj usluzi koja olakšava savremeno poslovanje i korisnicima pruža maksimalnu fleksibilnost, uštedu i sigurnost.

    Za više informacija o Cloud ponudi Telekoma Srbija posetite www.oblaci.rs

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE