Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ICT Hub pokrenuo konkurs za sve one koji imaju IKT ideju

    ICT Hub, biznis inkubator za informacione i komunikacione tehnologije, pokrenuo je konkurs za prvih 40 korisnika njihovog programa.

    Ovaj inkubator nudi najsavremeniju Cloud Computing platformu za razvoj i testiranje, punu tehničku podršku, biznis treninge i savetovanja, administrativnu pomoć, ali i mogućnost da se na jednom mestu upoznaju, razmene iskustva, sklope partnerstva, pokrenu zajednički projekti i stvore nove poslovne prilike.

    Konkurs traje od 02. do 30 juna 2014. godine i otvoren je za sve punoletne građane Srbije koji imaju ideju iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija i želju da tu ideju realizuju kroz sopstveni biznis. Sve što je potrebno da zainteresovani kandidati urade je da popune online aplikaciju na www.icthub.rs i prilože esej o svom projektu.

    Povodom početka konkursa obezbeđena su tri besplatna mesta za kandidate sa najboljim projektima. Mesečna cena korišćenja svih pogodnosti ICT Hub-a je subvencionisana za prvu generaciju korisnika i iznosi samo 50 dolara u dinarskoj protivvrednosti, dok je puna cena 200 dolara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE