Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Azerbejdžanci raščišćavaju puteve

    Azerbejdžanska kompanija AzVirt, koja gradi auto-put Beograd-Južni Jadran na trasi Ljig-Preljina, počela je saniranje šteta na putevima u takovskom kraju.

    Na današnjoj sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije odata je zahvalnost za pomoć koju pruža ta kompanija na osposobljavanju puteva za saobraćaj, čišćenju rečnih tokova i saniranju klizišta.

    Kako je za agenciju Beta izjavio zamenik predsednika opštine Gornji Milanovac Miroslav Milovanović, AzVirt je stavio na raspolaganje kompletnu mehanizaciju Opštinskom štabu za otklanjanje posledica poplava.

    "Obezbeđuju kompletan materijal za nasipanje puteva na kojima radi njihova mehanizacija, a juče je izvučeno 50 kamiona šljunka na regionalni put u Boljkovcima i ponudili su nam da izgrade most na reci Dičini koji je bujica većim delom oštetila", kazao je Milovanović.

    Kompanija AzVirt je kompletan kamenolom sa koga se kamen vuče na Koridor 11 stavila na korišćenje za sanaciju šteta u selima tog kraja, a materijal se utovara sopstevnom mehanizacijom.

    Predstavnik kompanije AzVirt Miloš Peštalić rekao je agenciji Beta da poslovi još nisu završeni na svim pravcima i da će pomoć pružati sve dok se posledice ne otklone.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE