Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Telekom demantovao Vujoševića

    Kompanija 'Telekom' reagovala je saopštenjem nakon emisije 'Utisak nedelje' na televiziji B92 u kojoj su učestvovali Nebojša Čović i Duško Vujošević.

    „Povodom netačnih informacija iznetih u emisiji „Utisak nedelje“ emitovanoj na televiziji B92, 6. 4. 2014. godine, u kojoj su gostovali predsednik JSD Partizan i trener KK Partizan NIS Duško Vujošević i potpredsednik FK Crvena zvezda i predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović, kompanija Telekom Srbija ima obavezu da se obrati najširoj javnosti i demantuje iznete neistine.

    Apsolutno je netačan podatak iznet od strane jednog od gostiju u emisiji da sponzorski ugovor potpisan 2011. godine između kompanije Telekom Srbija i FK Crvena zvezda podrazumeva iznos sponzorstva od tri miliona evra na godišnjem nivou.

    Takođe, želimo da skrenemo pažnju čelnicima svih klubova sa kojima naša kompanija ima potpisane sponzorske ugovore da svojim javnim nastupima i iznošenjem poverljivih, a neretko i netačnih podataka u javnost nanose veliku štetu kompaniji Telekom Srbija, bez čije podrške bi i svoje postojanje doveli u pitanje,“ navodi se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE