Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jubilarni 40. međunarodni sajam građevinarstva

    Najveći i najznačajniji događaj u građevinskoj industriji u regionu, održava se neposredno pored najvećeg budućeg gradilišta celog regiona Jugoistočne Evrope, Beograda na vodi.

    Pod motom „Gradite po vašoj meri“, u terminu od 8. do 12. aprila, na Beogradskom sajmu se održava 40. međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE. Sudbina je htela, da lokacija budućeg ogromnog gradilišta, projekta „Beograd na vodi“, budu tik uz Beogradski sajam, što jasno povezuje ponudu i potražnju građevinske industrije. Po angažovanom prostoru, po broju inostranih i domaćih izlagača, po broju posetilaca, Sajam u Beogradu postao je najznačajnija specijalizovana manifestacija u regionu.

    Slogan „Gradite po vašoj meri“ odslikava dešavanja na ovogodišnjoj manifestaciji, govori o težnji ka visokom kvalitetu i najnovijim tehnologijama. Željom izlagača da se i ovde predstave, čini ono što pomera granice i pokreće nove standarde u građevinskoj industriji.

    Tehnološki noviteti na Sajmu prate potrebe tržišta. Novi načini gradnje koji olakšavaju sam proces izgradnje objekta uz smanjenje radnog angažovanja, vremena gradnje i pojedinačnih troškova. Novi materijali otporni na vremenske promene, ekološki prihvatljiviji i finansijski isplativiji idu u prilog onim izlagačima koji žele da ostvare prednosti u odnosu na konkurentske firme, čime stvaraju predpostavke za bolju promociju i uspostavljanje novih kontakata, a time i uspešnije poslovanje.

    Izlagački program obuhvata sve oblasti građevinske delatnosti i zajedno sa stručnim pratećim programom predstavlja nezaobilazno mesto za sva pitanja od značaja za industriju građevinarstva.

    Atraktivne prezentacije izlagača pratiće stručni skupovi sa temama iz oblasti savremenog građevinarstva koje se organizuju u saradnji sa odgovarajućim naučnim institucijama Srbije. Ističemo jubileje pojedinih izlagača, kao i učešće Saveza građevinskih inženjera i tehničara Srbije u pratećim aktivnostima.

    Generalni sponzor ovogodišnjeg Sajma građevinarstva je "Roloplast Mošić" iz Sremske Mitrovice koji predstavlja jednog od najznačajnijih srpskih proizvođača i izvoznika PVC roletni i komponenti za fasadnu stolariju.

    Dobrodošli, sa željom da sagradite nešto po Vašoj meri.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE