Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dačić: Za Srbiju u rukama naroda, radničke klase i seljaka

    Ivica Dačić, lider Koalicije SPS-PUPS-JS je na konvenciji u Jagodini rekao da ovi izbori veoma važni zbog toga da bi se videlo kojim putem će Srbija da ide dalje. On se založio za jačanje socijalnih prava i dao uveravanja da će njegova koalicija ići tim putem.

    „Mi dajemo garancije da ćemo za svoj vrhovni politički prioritet imati interese vas koji živite od svoga rada – radnika, nezaposlenih, seljaka, penzionera, vas koji morate da imate pomoć u vidu socijalne zaštite, boraca koji su se borili za našu zemlju. Ovde mi govorimo o konceptu društva za koje se zalažemo. Mi hoćemo Srbiju koja će biti u rukama naroda, radničke klase, seljaka, a ne u rukama nekih centara moći“ – zaključio je Dačić.

    Dragan Marković se založio za otvaranje novih radnih mesta, borbu protiv bele kuge, razvoj sela i za pomoć poljoprivrednicima. „Kada se završe ovi izbori obećavam građanima Srbije da neću prihvatiti ni jednu ministarsku funkciju, ali tražim da mi daju ovlašćenje da u ime Republike Srbije mogu da dovodim investitore u gradove koji hoće da rade, u gradove gde su fabrike zatvorene, gde postoje majstori, inženjeri i radnici“- poručio je Marković.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE