Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd najbolje turističko mesto u regionu

    Beograd je najbolje turističko mesto, Turska najbolja turistička destinacija, a beogradski Univerzitet Singidunum je najbolji partner u turizmu u jugoistočnoj Evropi u 2013. godini, rezultat je tradicionalne akcije "Međunarodna turistička patrola Sacen Internationala".

    Kako je saopšteno iz Sacen Internationala, patrola Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva obišla je, pored Srbije, Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Tunis, Maltu i Grčku.

    Nakon akcije "Birajmo najuspešnije u turizmu jugoistočne Evrope 2013", najboljom turističkom destinacijom proglašena je Turska, dok je Beograd najbolje turističko mesto, navodi se u saopštenju.

    Valja napomenuti da je Banja Vrućica u Tesliću (BiH) proglašena za šampiona zdrastvenog turizma, Ohridski Hotel Belvedere je šampion porodičnog hotelijerstva, Dubrovnik je prvak kulturnog turizma, etno selo Babina Reka u Srbiji je najbolja u etno turizmu,  dok su morinjski Ćatovića mlini, iz Boke Kotorske, najbolji restoran Jugoistočne Evrope.

    Svečana dodela priznanja Turistički oskar jugoistočne Evrope, "Zlatno turističko srce" održaće se 29. aprila u Beogradu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE