Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nova transfer `bomba`: Za Messija 200 miliona evra?

    Na prebogatoj fudbalskoj pozornici nazire se novi rekordan transfer jednog fudbalera, a u pitanju je vezista Barselone Lionel Messi za koga je Mančester Siti spreman da izdvoji fantastičnih 200 miliona evra.

    Kako navode evropski sportski mediji, Mančester Siti će već sledeće nedelje preko menadžera Manuel Pellegrinija ući u trku za argentinskim fudbalerom, inače jednim od najboljih fudbalera sveta, a engleski premijerligaš će Messiju ponuditi godišnju platu od 25 miliona evra.

    Pored "Građana", i Pari Sen Žermen je zainteresovan da u svojim redovima vidi jednog od najvećih fudbalera svih vremena. Jedini ograničavajući faktor za PSŽ je, kako se navodi, činjenica da je porez u Francuskoj na zarade preko milion evra godišnje čak 75 odsto.

    Ukoliko se ova transfer "bomba" ostvari, biće to najveća suma ikad plaćena za jednog fudbalera, dvostruko više nego što je Real Madrid platio engleskom totenhemu za Velšanina Garetha Balea, prošle godine.

    Čak i da Messi ne pređe na ostrvo, što je verovatno imajući u vidu njegovu lojalnost Barseloni, dovoljno je što jedan, a u ovom slučaju dva kluba, imaju "volju" odnosno sredstva da plate 0,2 milijarde evra za igrača.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE