Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvorena fabrika Strait nova u Pazovi

    Svaka uspešna kompanija koja dođe u Srbiju i napravi rezultat, istovremeno zapošljava ljude i dovodi investitore, rekao vicepremijer Aleksandar Vučić prilikom otvaranja fabrike Streit nova u Staroj Pazovi.

    Rešavanje problema u ekonomiji je najvažniji zadatak. U ekonomiji će biti postignuti neuporedivo bolji rezultati, ukoliko u tome bude postojala ista posvećenost kao u borbi protiv  korupcije i kriminala, ističe Vučić.

    Navodeći da je Stara Pazova jedna od pet najboljih opština u Srbiji po nivou zaposlenosti, odnosno po najnižem nivou nezaposlenosti, Vučić je zahvalio francuskoj kompaniji na ulaganjima.

    Fabrika Streit nova proizvodi komponente za automobile, a direktor fabrike Ronald Streit podvlači da su sve dozvole za tu investiciju obezbeđene su za tri meseca.

    To je jedan od razloga za zadovoljstvo tajvansko-francuskih investitora koji planiraju da prošire poslovanje u Srbiji, rekao je Ronald Streit.

    O posvećenosti Opštine Stara Pazova da stvori povoljan ambijent investitorima govori i podatak da su svi potrebni papiri i dozvole obezbeđeni za tri meseca, što bi, kako je naveo predsednik Opštine Đorđe Radinović, u Nemačkoj trajalo godinu dana.

    Pogoni fabrike nalaze se na oko 6.000 kvadratnih metara, a još dve hiljade kvadrata namenjeno je administrativnim službama. Trenutno u fabrici radi 135 radnika, a očekuje se da će fabrika povećati i obim proizvodnje i broj radnika u budućnosti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE