Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako do posla u BiH: Kupuje sve primerke novine da `konkurencija` ne vidi oglas

    Misteriozni čovek u Cazinu u BiH već dve nedelje kupuje sve primerke jednog nedeljnika da bi konkurs za prijem zaposlenih u Drugoj srednjoj školi videlo što manje ljudi.

    "Sve bi bilo u redu da bar u školi daju uvid u potrebne dokumente da bi se mogla uredno predati konkursna dokumentacija, međutim, oni su nas odbili rečima "kupite novine na kiosku" navodi se u obaveštenju koje kruži Facebookom, uz opasku da je sumnjivo da je konkurs raspisan u nedeljniku.

    Prodavac u jednom kiosku u cazinskoj ulici Trg Zlatnih ljiljana koji je hteo da ostane anoniman potvrdio je za Avaz da njemu nepoznata osoba u poslednje vreme pokupuje sve primerke nedeljnika nedugo nakon njihovog izlaska u prodaju.

    U izjavi za Avaz Zlatko Topić, direktor Druge srednje škole, negirao je da se uslovi konkursa nisu mogli videti u školi.

    "Konkurs je istog dana kada je objavljen bio i na oglasnoj ploči u školi. A što se tiče toga da neko kupuje sve novine, nije mi poznato. Takođe, nemam ništa s tim što je konkurs raspisan u nedeljnim novinama jer je za to nadležan školski odbor" kazao je Topić, dodajući da je u međuvremenu konkurs okončan.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE