Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Montenegro stars preuzima hotele u Hrvatskoj i Albaniji?

    Hotelski lanac ’Montenegro stars hotels group’, koji gazduje bečićkim hotelima Splendid i Montenegro, te budvanskim hotelom Blue star, po svoj prilici biće u upisan u istoriju crnogorskog turizma, kao prva kompanija iz te zemlje koja će upravljati i hotelima u konkurentskoj Hrvatskoj i Albaniji.

    Dok se još vode pregovori sa Prvom bankom oko preuzimanja menadžmenta nad kolašinskom Lipkom, uprava ove privatne hotelske kompanije završava pregovore da pod svoju ’kapu’ stavi i još tri hotela, dva u Albaniji i jedan u Hrvatskoj.

    Kako podgoričke Vijesti saznaju, pregovori se vode oko preuzimanja hotelskog menadžmenta nad hotelom u centru albanske prestonice Tirane, kao i jednog u Draču i u Orašcu kraj Dubrovnika.

    Ukoliko se pregovori uspešno završe, ’Montenegro stars’ bi postao najjača hotelska kompanija u regionu, koja bi upravljala sa ukupno sedam hotela visoke kategorije.

    Suvlasnik kompanije Žarko Radulović potvrdio je Vijestima da se vode pregovori oko preuzimanja menadžmenta nad hotelima u Hrvatskoj i Albaniji, uz uverenje da se nada pozitivnom ishodu.

    Upitan da li će definitivno preuzeti gazdovanje nad kolašinskom Lipkom, Radulović je naveo da očekuje da bi do maja trebalo da bude postignut dogovor.

    On nije želeo da otkriva detalje u vezi pregovora koje vode sa Hrvatima i Albancima, uz naglasak da su oni u završnoj fazi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE