Đurić: Da Partizan ima Gazprom igrao bi Ligu šampiona svake sezone

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Đurić: Da Partizan ima Gazprom igrao bi Ligu šampiona svake sezone

  Dragan Đurić, prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan, rekao je za Kurir da će dokazati nevinost u vezi sa spornom privatizacijom Veterinarskog zavoda i slučajevima za koje ga terete. On je takođe rekao da se krajem ove godine povlači sa funkcije u klubu.

  Povodom spekulacija da je razlog njegovom višenedeljnom odsustvu iz zemlje vest da bi mogao da bude krivično gonjen zbog privatizacije Veterinarskog zavoda, Đurić je rekao da je početkom decembra imao hiruršku intervenciju u inostranstvu, a potom i kontrolu, i to je jedini razlog odlaska iz zemlje.

  „Nemam razloga da bežim i budalaština je da sam zato otišao. Beograd je moj grad, meni je ovde najlepše i nikada ne bih otišao jer sam hrabar čovek. Ukoliko treba da se proveri privatizacija Veterinarskog zavoda, neka se to uradi, ali tu sam da dokažem da sam u pravu. Nikada nisam lagao i krao, i to ću dokazati", rekao je Đurić.

  Đuriću mandat ističe na kraju ove godine, a on nema nameru da ostane u Humskoj 1. Đurić je zadovoljan januarskim prelaznim rokom, te istakao da Partizan ima Gazprom igrao bi Ligu šampiona svake sezone.

  "Izborna skupština je u decembru, tada ćemo sesti i razgovarati kako bismo pronašli najbolje rešenje. U ovom trenutku nije mi ideja da ostanem u Partizanu. Međutim, ima vremena da se priča o tome ko će biti naslednik jer će odlučiti organi kluba, a ja ću i po odlasku pomagati kao i do sada", rekao je Đurić za Kurir.

  Iako mnogi tvrde da je Partizan takođe u velikoj finansijskoj krizi, Đurić ističe da je Partizan raj.

  "Kriza je svuda, a država nam nije pomogla, osim onda kad smo igrali Ligu šampiona i kad nam je obezbedila sponzorstvo EPS. Zvezdi su doveli Gazprom, NIS… Da mi imamo pet miliona od sponzora, igrali bismo svake godine Ligu šampiona. Nemam ništa protiv toga da se pomogne Zvezdi, ali uvek se gasi neki požar, a nama koji ostvarujemo rezultate ne daje se ništa. Budite uvereni da nijedan dinar uložen u Partizan nije uzalud bačen. Partizan je raj, o kojem mnogi maštaju", istakao je prvi čovek srpskog šampiona.

  Foto: www.partizan.rs

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE