Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Četiri velike kompanije povezuje `Super kartica`

    Predstavnici kompanija Naftna industrija Srbije (NIS), IDEA, Sberbanka i Telenor potpisale su danas protokol o saradnji u okviru zajedničkog programa lojalnosti pod nazivom ’Super kartica’, koji će potrošačima omogućiti niz popusta i pogodnosti u tim kompanijama.

    Protokol su potpisali generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko, predsednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić, predsednik Izvršnog odbora Sberbanke Valerij Ovsjanikov i generalni direktor Telenora u Srbiji Uwe Fredhaim.

    ’Super kartica’ je jedinstven program nagrađivanja u Srbiji, u koji je uključeno više kompanija partnera, gde svaki od njih nagrađuje potrošača za kupovinu ili korišćenje njihovih usluga.

    Programom ’Super kartica’ je sada pokriveno oko 500 maloprodajnih objekata i više od 200 naseljenih mesta, u kojima je super karticom obavljeno oko 10 miliona kupovina.

    Jednostavnim sakupljanjem bodova potrošači su već na NIS Petrol benzinskim stanicama i u IDEA prodavnicama ostvarili pogodnosti prilikom kupovine, a sada će dodatne pogodnosti moći da imaju i u Telenoru i Sberbanci.

    Ponude za potrošače su kreirane u skladu sa individualnim potrebama korisnika, a zahvaljujući centralizovanom sistemu, svim kompanijama učesnicima u programu je omogućeno da bolje upoznaju navike potrošača, kako bi mogle da kreiraju ponude u skladu sa individualnim potrebama korisnika.

    O detaljima ponuda i pogodnostima, potrošači mogu da se informišu kod svake od tih kompanija.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE