Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Postanite preduzetnik uz besplatan online kurs

    Biznis mladih Srbije (BMS), program sveobuhvatne podrške preduzetništvu mladih, raspisao je poziv za sve mlade uzrasta od 18 do 35 godina sa teritorije Republike Srbije da se prijave na besplatan online kurs preduzetništva.

    Ovaj kurs omogućiće im da tokom nedelju dana uče na koji način razmišljaju preduzetnici i da kroz praktične i insiprativne primere i testove provere da li je preduzetništvo karijera za njih.

    Prijavljivanje je otvoreno do 3. novembra putem sajta biznismladihsrbije.org, dok će online kurs trajati od 5. do 12. novembra.

    Na ovaj način BMS program želi da dođe do mladih koji imaju najviše potencijala da postanu preduzetnici, kako bi im obezbedio podršku da pokrenu i razviju svoj biznis. BMS podrška podrazumeva kombinaciju treninga i konsultacija za pisanje biznis plana, pristup “Superstep” kreditima Erste Banke koji se odobravaju pod povoljnim uslovima, besplatno biznis mentorstvo od strane iskusnih preduzetnika tokom minimum godinu dana, kao i umrežavanje i promociju novoosnovanih biznisa.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE