Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pošta Srbije se `probudila`

    Novoosnovana organizaciona celina Pošta NET beleži dobit od 190 miliona dinara, saopšteno je posle sednice Upravnog odbora Javnog preduzeća PTT Srbija na kojoj je usvojen novi Statut kompanije.

    Kako se navodi u saopštenju sa sednice, od 1. septembra i lansiranja novog brenda Pošta NET do sada je sklopljeno ukupno 2.000 novih ugovora za internet, televiziju i Pošta NET pakete.

    U tom preduzeću su procenili da će promotivna akcija "Pošta NET za jedan dinar" i decentralizacija prodaje u 229 pošta privući nove korisnike i obezbediti dodatne prihode.

    To pokazuje da se "pošta probudila", ocenio je generalni direktor Milan Krkobabić i naveo da takvi primeri potvrđuju stav da u Pošti nema viška radnika nego manjka posla, što je na prvom mestu izazov za menadžere.

    Glavne novine usvojenog Statuta, koji će biti dostavljen na saglasnost Vladi Srbije, odnose na sticanje prava svojine i raspolaganja imovinom, kao i dvodomnu organizaciju Preduzeća.

    Izraženo je očekivanje da će uvođenje preraspodele odgovornosti i modernog načina upravljanja doprineti povećanju kvaliteta usluga, kao i još boljem finansijskom rezultatu kompanije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE