Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Svetski PR forum u Pragu

    Svetski forum za komunikacije iz Davosa okupiće u Pragu, 4. oktobra, vrhunske stručnjake za komunikacije na Prvom regionalnom sastanku.

    Njihov zadatak će biti da otkriju odgovore na aktuelna pitanja o promenama i izazovima sa kojima se suočava PR u digitalnom svetu brzih promena.

    Neke od ključnih tema o kojima će se diskutovati biće i društveni mediji – opasnosti i prednosti, novi poslovni izazovi i bolja saradnja između agencija i njihovih klijenata i institucija, najavljeno je iz Davos foruma.

    "Globalna diskusija o glavnim trendovima u komunikacijama koju smo započeli u Davosu neizbežno počinje da okuplja sve više profesionalaca iz celog sveta", poručila je kopredsednica i direktorka za program Davos Foruma i njegovih regionalnih sastanaka Yanina Dubeykovskaya.

    Među glavnim govornicima će biti vodeći predstavnici industrije – Paul Holmes (izvršni direktor i osnivač Holmes Report-a), Andre Manning (potpredsednik za eksterne komunikacije kompanije Royal Philips Electronics), James Gillies (šef odeljenja za komunikacije u CERN-u), dr Leander Herrera (autor bestselera „Viralna promena“), Maxim Behar (Hill i Knowlton Strategies).

    Za četiri godine Forum Davos je okupio vodeće stručnjake za komunikacije iz 42 zemlje, od kojih su većina glavni menadžeri i vodeći ekperti iz više od 85 konsultantskih agencija, 60 preduzeća, 15 velikih međunarodnih organizacija, 12 medija, 10 obrazovnih institucija i šest vladinih tela.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE