Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Stižu prvi računi EPS Snabdevanja

    Novoformirano preduzeće za snabdevanje strujom ‘EPS Snabdevanje’ saopštilo je da su prvi računi za struju potrošenu u julu počeli da stižu na adrese kupaca kao i prve uplate na račun tog preduzeća.

    Račune za struju od jula više ne šalju eletrodistribicuje, već Privredno društvo EPS snabdevanje, ali građani i dalje mogu da ih plate na istim mestima kao i do sada. Sve eventualne reklamacije i dalje će se obavljati na šalterima distribucija.

    Blagovremenom uplatom kupci iz kategorije domaćinstva i dalje imaju pravo na popust od pet odsto na svaki mesečni račun, navodi se u sapštenju EPS snadevanja.

    Kako se ističe Elektropriverda Srbije je zbog dinamike isplate penzija produžila rok za ostvarenje prava na popust sa 20. na 25. dan u mesecu, kako bi i penzioneri iskoristili tu pogodnost.

    Provizija za plaćanje računa za struju i dalje se neće naplaćivati na šalterima elektrodistribucija, a tu uslugu Pošta Srbije i banke naplaćivaće po svojim cenovnicima.

    S obzirom na to da EPS Snabdevanje ima nove brojeve računa, kupci koji električnu energiju plaćaju putem trajnog naloga ili elektronskog bankartstva (e-banking) trebalo bi da se obrate svojoj banci radi promene primaoca uplate.

    I EPS Snabdevanje i privredna društva za distribuciju električne energije posluju u okviru sistema, Elektroprivrede Srbije, tako da kupci, kao i do sada, ostvaruju sva prava i ispunjavaju obaveze
    (obračun, potrošnja, plaćanje…) u okviru EPS grupe.

    EPS Snabdevanje počelo je sa radom 1. jula, a formirano je u skladu sa odredbama Zakona o energetici, Ugovora o Energetskoj zajednici Jugoistočne Evrope i Zaključkom Vlade Srbije o usvajanju Polaznih osnova za reogranizaciju EPS od 16. novembra prošle godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE