Prva domaća poslovna e-mail platforma

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prva domaća poslovna e-mail platforma

  Domaća kompanija IT4biz razvila je e-mail platformu BizMail, namenjenu poslovnim korisnicima, koja treba da zaštiti, organizuje elektronsku poštu i učini je dostupnom na bilo kojoj lokaciji.

  BizMail je platforma za poslovne korisnike e-mail servisa koji žele da sebi i kolegama olakšaju komunikaciju i rad na zajedničkim projektima, kao i samu organizaciju posla, a da pritom podignu nivo bezbednosti email infrastrukture, navodi se u sopštenju kompanije.

  Kompletna infrastruktura je sinhronizovana i dostupna preko bilo kog uređaja (iPhone, android, tablet, notebook) i obuhvata dva osnovna vida usluge BizMail rešenja – Hosted Exchange i Email Relay. 

  Hosted Exchange će unaprediti organizaciju poslovanja i internu poslovnu komunikaciju, uz visok nivo sigurnosti i zaštite privatnosti i podataka.

  Ova platforma pruža email komunikaciju, deljenje kontakata između ljudi unutar organizacije, deljenje kalendara, deljene foldera, pristup emailu preko Outlook Web Access i druge pogodnosti.

  BizMail Relay je rešenje namenjeno kompanijama koje imaju problema sa sigurnošću i dostupnošću svojih email servera, dostupan je sa svake potrebne lokacije, a u isto vreme je siguran i zaštićen.

  Prelaskom na BizMail platformu korisnik dobija potpunu kontrolu nad svojim email servisom, zaposlenima se omogućava lakša komunikacija i organizacija na dnevnom nivou.

  Korisnik dobija pristup svom nalogu na kome može da pravi sve potrebne izmene i podešavanja koristeći kapacitete svog prostora na serveru, a svi podaci su potpuno sigurni i zaštićeni.

  Kompanija IT4biz je specijalizovana za pružanje IT usluga, a radi na projektima održavanja i unapređenja IT infrastrukture u poslovnim okruženjima.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE