Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Super kartica nagrađuje stalne mušterije

    U želji da postane najveći regionalni igrač Naftna industrije Srbije osim brendiranja svojih pumpi, širenja u regionu pod brenodm NIS-Petrola i Gasproma, modernzacije pumpi i proizvodnje goriva evropskog kvaliteta u Rafineriji Pančevo, nastavlja da iznenađuje i čašćava svoje redovne mušterije.

    Kako u velikoj konkurenciji na tržištu naftnih derivata, gde NIS jeste ubedljivi vođa, privući što više kupaca?

    NIS je je krenuo u novu akciju s super karticom, odnosno programom nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih, potrošače nagrađuje za kupovinu, zbog čega iz NIS-a poručuju da se sakupljaju bodovi na više od 350 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije, jer kupce očekuju sve vrste goriva vrhunskog kvaliteta i usluga po evropskim standardima.

    Kupovinom kod nekog od partnera (ili korišćenjem njihovih usluga)kupac ne treba da zaboravi na super karticu. S njom je kupac uvek na dobitku, jer svaki dan može sakuplja bodove i dobije knjižicu sa bonovima za kupovinu na kućnu adresu.

    Svakom kupovinom kod NIS-ovih partnera ili korišćenjem njihovih usluga sakupljaju se bodovi, a kada se sakupi dovoljan broj bodova, izabere se jedan od načina kako da se potroše. Iz NIS-a poručuju da se bonovi iskoriste za kupovinu i neke druge dodatne pogodnosti.

    Bodovi mogu da se sakupljaju u više od 160 Idea prodavnica širom Srbije, gde kupce očekuje bogata ponuda kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama.

    Obračunski period traje tri meseca. Prvi je od 1.5. – 31.07., drugi od 01.08. – 31.10. treći od 1.11. – 31.01., četvrti od 1.02. – 30.04.,a po isteku svakog obračunskog perioda, bodovi se poništavaju.

    Član programa super kartice postaje se učlanjivanjem u program preko on line prijave ili tako što se popune pristupnica koja se nalazi na prodajnim mestima partnera i potpisana se ubacuje u kutiju, objašnjavaju u NIS-u.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE