Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Flydubai pokreće biznis klasu

    Avio kompanija flydubai, sa sedištem u Dubaiju, najavila je pokretanje usluga biznis klase na osnovu odgovora putnika na čitavoj mreži koja broji 60 destinacija.

    Uvođenje biznis klase doneće veći izbor putnicima: oni će imati pristup brzom prijavljivanju za put, udobnom i prostranom sedištu i moći će da uživaju u različitim internacionalnim menijima tokom putovanja, istakao je Ghaith Al Ghaith, generalni direktor kompanije flydubai.

    „Bilo da putujete poslovno ili iz razonode, sada možete imati  prednost ličnijeg doživljaja letenja. flydubai je spreman za poslovanje i mi se radujemo što nastavljamo da svojim putnicima pružamo pouzdane i pristupačne usluge putovanja, kako u ekonomskoj, tako i u biznis klasi”, dodao je Al Ghaith.

    Kabina biznis klase kompanije flydubai ima 12 sedišta, a sistem razonode tokom letenja u ponudi ima više od 900 sati filmova, muzike i igara. Osim toga, putnici biznis klase imaće, samo za sebe, osoblje koje ih uslužuje.

    Putnici biznis klase će moći da iskoriste prednosti prioritetnog prijavljivanja za put koje je kompanija flydubai organizovala na samo 120 koraka od parkinga za automobile, kao i nove pogodnosti na nedavno renoviranom i proširenom Terminalu 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju.

    Nešto kasnije ove godine, putnici će moći da se, tokom leta, opuštaju u salonu biznis klase kompanije flydubai i imaće pristup prioritetnom podizanju prtljaga po prispeću na odredište.

    Posvećeni tim osoblja u biznis klasi biće na raspolaganju 24 sata dnevno kako bi odgovarali na pitanja i pomagali u rezervisanju karata, izboru jela i prijavljivanju telefonom.

    Avio-kompanija će dobiti prvi avion sa kabinom biznis klase u avgustu 2013. godine. Ostali novi avioni koji će se nakon njega isporučivati, imaće biznis i ekonomsku klasu. Karte za biznis klasu moći će da se kupe za izabrane letove od avgusta 2013. a prvi let je planiran za oktobar 2013.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE