Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ako klubovi mogu da budu ludi, ovi su onda najluđi

    Današnji prohtevi su veliki, pa makar se radilo i o slobodnom vremenu i zabavi. Poslovan svet je pre svih postao veoma izbirljiv kada se odlučuje za mesto za izlazak. Danas nije dovoljno da jedan klub ima ljubazno osoblje, interasantan enterijer i zavidnu kartu pića. Mora imati mnogo više.

    Ovi klubovi su zaradili epitet najluđih na svetu. Svaki ima nešto po čemu je neponovljiv i nudi takvo iskustvo. Pa, ako planirate godišnji odmor, uzmite u obzir i ove lokacije . Vredi doživeti…

    Zulunkhuni River Lodge

    Afrika i njena predivna priroda nemaju granice. Ovaj klub je napravljen na severnoj obali jezera Malavi, nema struje i do njega se može doći samo plovnim sredstvom pošto je uklesan u stenu. Specijalitet je pijana lubenica napunjena votkom.

    Hobbit House Bar

    Inspirisani Tolkinovom trilogijom vlasnici Hobbit House Bara u Manili pored ponude od 100 različitih piva hvale se i zadimljenom atmosferom i zaposlenima koji su izuzetno niskog rasta, ljubazni, srdačni i druželjubivi.

    Eternity Bar

    Iako je sasvim očekivano da bar sa ovakvim nazivom bude jedan od većih na svetu, nije tako. On je zapravo najmanji – šest metara je širok, 18 metara dugačak i visok tri metra. Nalazi se u Ukrajini u Truskavetsu i njegovi gosti tvrde da je po malo morbidan, ali ipak stoje u redu ne bi li ovde popili piće.

    Alux, Meksiko

    Idealno mesto za povlačenje iz grada. Alux je meksički klub napravljen u pećini staroj 10.000 godina, kako kažu vlasnici, i nude opuštanje u okruženju prirode uz autentične ukuse pića i hrane.

    Clinic Bar

    Singapure i Clarke Quay imaju nešto posebno – kliniku bar koji je poseban doživljaj. Ne samo da je u pitanju autentično bolnički ambijent, već se piće služi u medicinskoj opremi.

    The Rock

    U Zanzibaru u Tanzaniji izolacija je sasvim prirodna stvar. Klub The Rock je i restoran i do njega se pliva.

    Chillout

    Nije za opuštanje, već za smrzavanje. Ovde je sve od leda, pa čak i tanjiri i čaše. Po ceni od 17 dolara ovde ćete uz piće dobiti i vunene rukavice, grejače za cipele i ogrtač. Nalazi se u Dubaiju.

    Sceleton Bar

    Švajcarci jesu tačni i precizni, ali umeju i da se zabave. Jedno od omiljenih mesta za izlazak je Sceleton Bar. Ambijent je neponovljiv.

    Red Sea Star

    Na šest metara ispod površine Crvenog mora, postoji bar-restoran koji je prvi ovog tipa napravljen pod morem. Svaki sto ima dva prozora kroz koji možete posmatrati život pod morem. Ujedno, ono što vam je spremljeno na tanjiru možete posmatrati živo, u svom prirodnom, vodenom okruženju.

    Casa Pocho

    Nedaleko od Valensije sadašnji vlasnik ovog kluba napravio je mesto za izlazak idealno za oslobađanje od stresa i frustracija. Ako želite piće, morate dobro da uvredite konobare, inače ga nećete dobiti. Odnosno, ako ste izuzetno kreativni u uvredama, piće ćete dobiti na račun kuće. Ovo bi bio anti-stres za malo para.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE