Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Srbiji ima pravog crnog hleba

    Ako je do sada i bilo priča o tome da u Srbiji ne postoji pravi crni hleb, odgovor je da to jednostavno nije istina. Postoji pravi crni hleb i pravi se po austrijskom modelu.

    Roggenart, prvi lanac pekara u Beogradu predstavio je tradicionalni, zanatski postupak pripreme crnog, ražanog hleba od prirodnog kiselog testa, zasnovanog na dugogodišnjem austrijskom iskustvu i tehnologiji.

    Hlebovi iz njihove kuhinje, koji se prave ručno, bez aditiva su i veštačkih boja. Jedinstvenost hlebova zasniva se na prirodnom kiselom testu. Jedino na ovaj način se razvija poseban ukus, aroma i svežina hleba koja traje više dana. Ražani hlebovi bogati su vlaknima, kalcijumom i gvožđem. Naročito su dobri za sve koji žele da smršaju, jer se osećaj sitosti produžava a time se smanjuju apetit i masne naslage. Poboljšavaju varenje, a zbog niskog glikemijskog indeksa preporučuju se dijabetičarima, sportistima i najmlađima.

    Svojim posetiocima, Roggenart nudi širok asortiman najkvalitetnijih vrsta hleba, slatkog i slanog peciva, sendviča, zatim jedinstvenu kremastu kafu i hladne vitaminske napitke.

    „Izuzetno nam je zadovoljstvo da našim posetiocima možemo ponuditi široku paletu proizvoda od kvalitetnih, bržljivo biranih sastojaka koji prolaze kroz zanatsku pripremu što to nas čini jedinstvenim na našem tržištu. Roggenart je prvi izbor za sve one koji brinu o svom zdravlju i žele uravnoteženu ishranu. Nastojaćemo da naše posetioce obradujemo novitetima u našoj ponudi iz meseca u mesec“ – izjavio je Dragan Vraneš, direktor i suvlasnik Roggenart lanca pekara.

    Vraneš za BIZLife kaže da je na primer prodajni objekat u ulici Svetozara Markovića odličan za poslovne ljude, jer pored toga što je idealno mesto za neformalne sastanke, pruža i asortiman proizvoda koji revitalizuje organizam i zadovoljava sve potrebe savremenog poslovnog sveta.

    Roggenart je svoj prvi prodajni objekat u Beogradu otvorio 2008. godine a danas prodajni lanac čine devet prodajnih mesta širom grada.

    Kako bi svojim potrošačima uvek pružio više, Roggenart svakog meseca sprema specijalnu ponudu u skladu sa sezonom. Ovog meseca su to Baltik – ražani beskvasni hleb,  zatim hladni napitak sa đumbirom u kombinaciji sa jabukom i šargarepom, bogat vitaminima i sendvič sa pršutom i dinjom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE