Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Višnjička plaza počinje da se gradi

    Beograd uskoro dobija još jedan tržni centar, Višnjičku plazu, moderni šoping centar na Karaburmi čija izgradnja bi trebalo da počne ovog leta.

    Pošto je u aprilu dobio građevinsku dozvolu, projekat Višnjičke Plaze trebalo bi ove godine konačno da počne sa realizacijom, piše portal Beobild, specijalizovan za praćenje građevinskih projekata u Beogradu.

    Parcela na kojoj će biti izgrađen tržni centar nalazi se na mestu nekadašnje fabrike Sport star u Višnjičkoj ulici 84, na Karaburmi, a potvrde da će gradnja krenuti ove godine stigle su i direktno od investitora, izraelske kompanije Plaza centers.

    Ovaj maloprodajni centar imaće brojne komercijalne i zabavne sadržaje koji će se prostirati na skoro 100.000 kvadrata.

    Kompleks će takođe posedovati i slot klub, fitnes centar, kao i multipleks bioskop sa 10 sala, kao  restorane na poslednjoj etaži, pozicionirane tako da pružaju panoramski pogled na Dunav.

    Vrednost investicije se procenjuje na 120 miliona evra, a ako sve bude po planu, centar će biti otvoren krajem 2014. ili početkom 2015, navodi Beobild koji je objavio ekskluzivne prikaze izgleda budućeg kompleksa na Karaburmi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE