Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pokrenut Google Engage program u Srbiji

    Kompanija Google pokrenula je u Srbiji program Google Engage koji predstavlja podršku web profesionalcima koji pružaju svoje usluge malim i srednjim preduzećima.

    Agencije specijalizovane za advertajzing, webmasteri, stručnjaci za SEO i svi oni koji pružaju usluge malim i srednjim preduzećima mogu da se  pridruže programu kako bi dobili podršku od kompanije Google. Članovi Engage programa dobijaju besplatan pristup edukacijskim materijalima, online treninzima, kao i promotivne vaučere kako bi pomogli korisnicima njihovih usluga da otpočnu sa online oglašavanjem.

    “U kompaniji Google, veoma smo posvećeni uspehu digitalne ekonomije u Srbiji i verujemo da je osnova za njen uspeh pomoć malim preduzećima kako bi se predstavili na internetu,” kazao je Andrej Koštomaj, marketing menadžer kompanije Google za Adriatik regiju. On je istakao da u Srbiji postoje brojne male kompanije koje mogu imati koristi od vidljivosti na internetu, a koje se oslanjaju na eksterne savetnike i agencije koje upravljaju njihovim online prisustvom.

    “Program Engage je način na koji Google lokalno uspostavlja kontakt sa tim agencijama i obezbeđuje im treninge i podršku kako bi privukli još malih kompanija za svoje klijente i postale efikasniji u servisiranju potreba postojećih klijenata,” objasnio je Koštomaj.

    Google Engage u Srbiji je zvanično pokrenut 6. juna.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE